Špičková gastronomie na palubách Air France od Joëla Robuchona

Nositel 27 hvězdiček Michelin Joël Robuchon se stal od 1. prosince garantem gastronomie v kabinách obchodní třídy Air France. Rok po zavedení nové sedačky chce společnost vylepšit v obchodních třídách i servírovaná jídla. Každých 6 měsíců tu bude vládnout jeden ze špičkových francouzských šéfkuchařů, Paul Robuchon je první v řadě. Sám řídí po celém světě asi desítku zařízení, od klasických restaurací až po tzv. ateliéry, kde jde gastronomie ruku v ruce s přátelským přijetím a prostředím. Robuchon je vyznavačem kvality produktů a jednoduchého provedení receptů bez zbytečných přídavků, kde každá přísada si uchovává svoji výraznou chuť. K první menu patří například baskické krevety s těstovinami s curcumou a citronelou či těstoviny s raky v omáčce Nantua.